"Enter"a basıp içeriğe geçin

Web Sitesi Kurmak İstiyorum

web-sitesi-kurmak-istiyorumSoru: Web sitesi kurmak istiyorum ama nasıl bir site kuracağım site kurma konusunda hiç bir bilgim yok kendimin yönetebileceğim bir site nasıl kurabilirim?  Web sitesi kurmak istiyorum yardımcı olun lütfen. Kurumsal veya tanıtım amaçlı web sitesi kurmak istiyorum nasıl yapacağım? Nereden başlamalıyım? Şirketimin tanıtımı için web sitesi açmak istiyorum ama hiç kimse yardımcı olmuyor web sitesi kurmak bu kadar zor mu?

Cevap: Eğer profesyonel bir web sitesi kurmak istiyorsanız. Adım adım bu işi yapabilirsiniz.  3 Adımdan oluşan web sitesi kurma aşamasında İlk adım başlangıç adımıdır.

web-sitesi-kurma

1. Web Sitesi Kurmak İstiyorum – Başlangıç

Kurmak istediğiniz web sitesi ne üzerine olacak? Site adresi seçimini buna göre yapmanızda gerekecektir. İyi bir site adresi kısa olmalı, düz çizgi yani – içermemeli, 18 haften daha kısa olmalı. Bu konuda fikir alışverişi yaparak profesyonel kişilerden yardım almanızı öneririm.

2. Web Sitesi Kurmak İstiyorum – Geliştirme

Web sitesi kurmak için öncelikle profesyonel bir web sitesi kurma hizmeti veren bir firma ile anlaşmanız gerekir. Sizin uğraş vermeniz gerekmez firmalar sizin için en iyisini yaratcaktır. Sitenizin Google ve diğer arama motoru sitelerine kaydınızı yapacak ve sitenizi Google ‘de üst sıralara çıkması için çalışmalar yapacaktır. Siz sadece ne sitesi kurmak istiyorsunuz, sitenin amacı? Tasarım olarak nasıl bir şey olacak? İçerik olarak sitede paylaşılmasını istediğiniz resim veya yazıları yazılımcıya aktarmanız yetecektir.

3. Web Sitesi Kurmak İstiyorum – Sonuç

Artık kurmak istediğiniz web sitesi sahipsiniz. Eğer hala fikir aşamasında iseniz bize ulaşın veya web sitesi paketlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Web Bilişim, 2012 Yılında kurulmuş Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren İstanbul merkezli ve Esenyurtta bulunan ofisiyle web sitesi kurmak isteyen herkese güvenilir ve sürekli destek veren web tasarım ajansıdır.

Web Sitesi Kurmanın Maliyeti Nedir?
Web sitesi fiyatları sizin ne kadar profesyonellik ve emek gerektiren bir iş istiyorsanız ona göre maliyeti olur. Kurmak istediğiniz yalnızca tanıtım amaçlı firmanızı tanıtmak veya kendi şahısınız için bir site kurmak isterseniz. Uygun fiyatlara site sahibi olabilirsiniz. Aşağıdan bizim paketlerimize göz atabilirsiniz. Her türlü web sitesi kurma istekleriniz için ulaşabilirsiniz.

Web tasarım - internet sitesi kurma

6 Yorum

  1. Murat Murat Haziran 3, 2016

    Desteğiniz ve çalışma prensibinizin yüksek kalitesiyle tanıştığım için çok memnunum.

  2. Hakan Hakan Eylül 28, 2016

    Site kurmak istiyorum ve para kazanma olayını nasıl öğreneceğim bu kadar bilgi sahibi değilim yavaş yavaş öğrenmek istiyorum lütfen bana bu konu hakkında eğitim verin.

  3. Mücahit Mücahit Aralık 30, 2016

    Uzun zamandır bir web sitesi kurmak istiyordum domain aldım fakat nasıl site yapacağımı bilmiyorum bu konuda sizlerden bir yardım istiyorum bana bu anlatılanları nasıl yapacağımı detaylıca anlatırmısınız?

  4. Webb Webb Aralık 30, 2016

    Mail ile ulaşılıp bilgi verilmiştir.

  5. Yaşar Yaşar Ocak 17, 2017

    iyi bir web sitesi kurmak istiyorum bir berber dükkanım var aksarayda nasıl site kuracağımı bilmiyorum lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz bir kaç firmayı aradım bana 500tl -600tl den 1 lira aşağı olmaz diyorlar ama ben daha ucuza hatta bedava şekilde nasıl site kurabilirim bana ulaşırsanız sevinirim 05…

  6. Oğulcan Oğulcan Şubat 4, 2017

    Web sitesi kurma konusunda bir kursa gittim web tasarım programları fln kullanım yalnız bu kodlamayı nasıl web üzerine göndereceğim daha sitemi düzenleyip bitirdim ama bir türlü siteyi yayınlayamıyorum. Domain alma konusundada hiç tecrübem yok lütfen yardımcı olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.